torstai 22. syyskuuta 2016

Hartioita myöten vanhempainyhdistyksen toimintaan

Joissakin päiväkodeissa vaikuttaa vanhempainyhdistys. Näin myös pikkujäbän päikyssä. Vanhempainyhdistys järjestää tapahtumia päikyn perheille ja lahjoittaa saadut tuotot päikyn lasten hyväksi. Rahoilla päiväkoti muun muassa ostaa leluja ja järjestää retkiä lapsille. Varsinaiseen päikkytoimintaan yhdistys ei voi vaikuttaa, mutta voi omalta osaltaan auttaa ja rikastuttaa lasten päiviä.

Mä ajauduin mukaan vanhempainyhdistykseen ja syvälle vähän päälle viikko sitten. Ja siis todella syvälle. Maksoin pienen jäsenmaksun ja ajattelin ensin, että haluan mukaan toimintaan järjestämään kirppareita ja leipomaan muffineja. Jep, nämäkin onnistuu vielä. Suuret mahdolliset muutokset herätti mut ja liittyin aktiivien joukkoon vastustamaan päiväkodin ja eskarin yhteydessä toimivan alakoulun 1.-2. luokien siirto muutaman kilometrin päähän. Pikkujäbän tuleva koulu-uran alku sais kyllä alkaa tuossa naapurissa! Vanhempainyhdistys otti virallisesti myös kantaa siirtoon ja kerää adressiin siirtoa vastustavien nimiä. Tämähän ei tulisi mitenkään vaikuttamaan mun yhdistystoimintaan, eihän?

Ei kannattaisi mennä avaamaan päätään kokouksissa, jos ei oikeasti halua nakkeja. Tiedän tämän hyvin, mutta nyt avasin. Ilmeisesti alitajuntani kertoi mulle että tää on mun juttu, jolloin avasin suuni ja sanoin sen. Nyt on sitten nakkia kerrakseen... 

Saanko esittäytyä: vanhempainyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja hyvää päivää! Sain vähän enemmän kuin ajattelin, mutta ainakaan en onneksi ole rahastonhoitaja. Sitä hommaa vihaan. Puheenjohtaja saa onneksi nakittaa, kjeh kjeh!

Silleen. Taidanpa nyt mennä leipoon niitä muffineja ja tekeen mainosta lastenbileisiin. Nyt saa nauraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti